menu
Word Lid
Vlaams Belang Zoersel verwelkomt 4 nieuwe bestuursleden

Vlaams Belang Zoersel verwelkomt 4 nieuwe bestuursleden

Met 29 bestuursleden kan Vlaams Belang Zoersel nu steunen op de grootste bestuursploeg binnen de gemeentelijke politiek. Voorzitter Wouter Bollansée is dan ook heel optimistisch gestemd in het vooruitzicht van de lokale verkiezingen 2024: “Onze verkiezingscampagne van 2018 werd nog gevoerd met een handvol mensen. Na die verkiezingen was het dan ook mijn absolute prioriteit om deze kleine ploeg niet alleen verder uit te bouwen en te verjongen maar daarbij ook te zorgen om specialisten op verschillende vakgebieden ervan te overtuigen dat hun inzet binnen onze ploeg een aanzienlijke meerwaarde kon en zou betekenen. Dit niet alleen voor onze Zoerselse afdeling, maar zeker ook voor de ganse gemeente Zoersel. Met fierheid en dank voor het vertrouwen dat mij werd geschonken kan ik vandaag vaststellen dat ik deze drie doelstellingen heb kunnen realiseren. We zijn nu met een ploeg die 4 keer groter is dan het campagneteam van 2018. Dat belooft alvast heel veel goeds!”

Op de bestuursvergadering van 5/5/2023 werden de 4 nieuwe bestuursleden voorgedragen en aanvaard.

Hans Luyten is 59 jaar en al 34 jaren woonachtig in deelgemeente Zoersel. Met al zijn ondernemerservaring spreekt het voor zich dat Hans mee de lijnen zal uitzetten binnen het bestuur van Vlaams Belang Zoersel. Met het aanreiken van concrete oplossingen wil hij de Zoerselaar ervan te overtuigen dat een stem op Vlaams Belang Zoersel in 2024 de enige juiste keuze is om tot een beleid te komen dat gestoeld is op goed huisvaderschap en gezond verstand.

Frank Dupont is 68 jaar en is woonachtig in Sint Antonius. Frank engageert zich binnen de Zoerselse politiek omdat hij zich wil inzetten voor een doordachter mobiliteitsbeleid. Hij volgt al jaren, als voormalig bestuurslid van Heerlijk Zoersel, de Zoerselse gemeenteraad en is ervan overtuigd dat echte verandering enkel kan met het Vlaams Belang."

De namen van de andere 2 bestuursleden zullen in de loop van de volgende weken bekend worden gemaakt.

Foto links: Hans Luyten

Foto rechts: Frank Dupont

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF