menu
Word Lid
Vlaams Belang Zoersel organiseert corona-bevraging aan de Zoerselse jeugd

Vlaams Belang Zoersel organiseert corona-bevraging aan de Zoerselse jeugd

In het nationale nieuws horen we bijna dagelijks berichten over coronamoeheid bij de jongeren. Gaande van negatieve gevolgen op de schoolresultaten, het niet mogen bijwonen van evenementen of simpelweg het niet onbeperkt kunnen afspreken met vrienden.

Vlaams Belang Zoersel vindt het belangrijk om specifiek te weten wat er leeft bij de Zoerselse jeugd. Hoe voelen zij zich in deze coronaperiode? Daarom organiseert Vlaams Belang Zoersel een bevraging voor Zoerselse jongeren t.e.m. 25 jaar.

“De bevraging invullen duurt slechts 2 minuten, maar door deze enquête krijgen wij wel een goed beeld van de graad van coronamoeheid bij de Zoerselse jeugd”, zegt Boris Van Echelpoel, jongerenverantwoordelijke van Vlaams Belang Zoersel. “Wij vinden het belangrijk dat de lokale overheid een platform biedt aan zijn jongeren om hun gevoel te kunnen uiten. Bij ons weten zijn er nog geen ruime bevragingen gebeurd en dat betreuren we. Daarom zetten we deze bevraging zelf op. We zullen de resultaten over de coronavragen dan ook delen met de bevoegde schepen. Op deze manier kan het bestuur dan bekijken of er meer prioriteit moet gaan naar onze Zoerselse jongeren.”

Wie de enquête invult, krijgt alvast ook een beloning van Vlaams Belang Zoersel. Namelijk een uitnodiging voor een leuk feestje met o.a. DJ Zenne. Dit evenement zal gepland staan zodra de coronasituatie het terug toelaat, vermoedelijk in september 2021.

Elke Zoerselaar die 25 jaar of jonger is kan de enquête invullen via onderstaande link:

https://vlaams-belang.surveytalent.com/survey/bevraging-aan-de-zoerselse-jeugd

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF