menu
Word Lid
Vlaams Belang Zoersel lanceert campagne ‘In het Zoersels belang’


Exact 2 jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober 2024 lanceert Vlaams Belang Zoersel een campagne ‘In het Zoersels belang.’ Deze campagne heeft tot doel nog meer Zoerselaars te betrekken bij het project #Missie2024 waarmee Vlaams Belang Zoersel in 2024 het cordon wil doen sneuvelen.

Filip Vorsselmans, ondervoorzitter van Vlaams Belang Zoersel: “Enkele weken geleden hebben we ons afdelingsbestuur uitgebreid naar meer dan 25 personen. We zijn er echter zeker van dat er nog veel meer Zoerselaars zijn die zich met volle overtuiging willen inzetten om ons gezamenlijk doel te bereiken na de verkiezingen van 2024. We willen dan eindelijk een gemeentebestuur dat met gezond verstand en doordacht zal handelen. Een bestuur dat bijvoorbeeld niet meer lukraak zo hier en daar maar wat paaltjes neerpoot om straten af te sluiten. We willen eindelijk een beleid gestoeld op het goed-huisvaderprincipe in plaats van weer eens de opstart van een zoveelste geldverslindend prestigeproject dat zonder scrupules financieel afgewenteld wordt op de volgende generaties. Deze campagne moet ervoor zorgen dat we aan elke Zoerselaar de kans bieden om mee zijn of haar schouders te zetten onder ons 2024 project.”

Vlaams Belang Zoersel zal daarom de komende weken een aantal boodschappen en video’s verspreiden op sociale media. Ook de bedeling van een huis-aan-huis flyer staat op het programma. Het is immers ook belangrijk dat mensen die geen volledige toegang hebben tot de digitale technieken zich mee kunnen inzetten indien ze dit willen. Tegen het einde van dit jaar verwacht de Zoerselse Vlaams Belangafdeling deze verdere uitbreidingsoperatie succesvol afgerond te hebben.

Wouter Bollansée, voorzitter van Vlaams Belang Zoersel: “We lanceren ook een bijhorend campagnelogo. De duidelijke #, gevolgd door ‘Missie 2024’ verwijst naar het historische belang van deze verkiezingen en meer in het bijzonder naar het ondemocratische cordon sanitaire dat moet en zal doorbroken worden. De boodschap ‘In het Zoersels belang’ verwijst daarbij naar de lokale sterkte van onze ploeg die zich in het belang van de Zoerselaar voor meer dan 100% met volle kracht en overtuiging zal inzetten. Mij krijg je het niet uitgelegd dat andere partijen ons stomweg uitsluiten terwijl we zeer bekwame mensen binnen onze rangen hebben. In het verleden hadden we inhoudelijk reeds zeer sterke gemeenteraadsfracties. Met de nieuwe mensen die we hebben aangetrokken vanuit de bedrijfs- en academische wereld kan er geen twijfel over bestaan dat we zeer gedegen schepenen kunnen beschikbaar stellen. De afgelegde weg stemt me dan ook heel hoopvol.

Ons doel is om de weg die we de komende 2 uitdagende jaren zullen volgen, samen te bewandelen met zoveel mogelijk enthousiaste en gemotiveerde Zoerselaars. Hoe meer ideeën en hoe meer inspraak, des te meer gedragen ons verkiezingsprogramma zal zijn. En laat deze campagne hiervan vandaag het begin zijn. In het Zoersels belang.”

Wie zich mee wil engageren, en dit in de meest ruime zin van het woord, kan zich melden via de website https://vlaams-belang.surveytalent.com/survey/engageer-u, via één van de sociale mediakanalen van Vlaams Belang Zoersel of via de flyer die weldra in de Zoerselse brievenbussen gepost zal worden.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF