menu
Word Lid
Vlaams Belang Zoersel doneert 500 euro aan Klijntje

Op 15 september start Ingrid Matthijssen officieel met haar nieuwe organisatie Klijntje te Zoersel. Aan de vooravond daarvan doneert Vlaams Belang Zoersel 500 euro aan dit initiatief.

Het doel van Klijntje is mensen die het financieel wat moeilijk hebben en een baby verwachten of reeds een klein kindje vertroetelen te ondersteunen met allerlei producten en materialen. Mensen die nog babyspullen hebben kunnen deze aan Klijntje bezorgen. De organisatie stelt deze verzamelde babymaterialen dan ter beschikking van Zoerselaars die wat extra hulp kunnen gebruiken op dat gebied.

Marianne Jacobs, bestuurslid van Vlaams Belang Zoersel: “Toen Ingrid haar idee lanceerde, was ik direct gecharmeerd door haar sociaal engagement. Meer in het bijzonder haar lokale en gerichte aanpak sprak mij wel aan. Geen vage inzamelingsacties voor alles en nog wat. Integendeel, er wordt hier in Zoersel een zeer gericht platform geboden aan enerzijds mensen die babyspullen overhebben en anderzijds aan mensen die naar oplossingen en ondersteuning op zoek zijn op gebied van babymaterialen. Ik twijfel er niet aan dat, met de huidige sociaal-economische crisis, soortgelijke welgerichte initiatieven meer dan ooit nodig zullen zijn.”

Met volle overtuiging wenst Vlaams Belang Zoersel dan ook de opstart van dit prachtige initiatief ten volle te steunen. Deze gift is tevens een teken van onze waardering voor Ingrid Matthijssen, die zich hiervoor geheel vrijwillig en onbaatzuchtig inzet.

Op 15 september neemt Ingrid met haar initiatief intrek in één van de lokalen van de Klim-Op school. Meer informatie kan je vinden op de Facebookpagina van Klijntje https://www.facebook.com/VZW-Klijntje-103905675747680

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF