menu
Word Lid
In de bres voor Zoerselse ouderen tijdens Corona-crisis

5 jongeren uit de afdeling van Vlaams Belang Zoersel slaan de handen in elkaar en organiseren een Corona-solidariteitsactie .

Wat houdt de actie juist in?

Vanaf aanstaande dinsdag 17.3 zal er via ons verse spaghetti te verkrijgen zijn specifiek voor de doelgroep 'ouderen of zorgbehoevenden' die geen aanspraak kunnen maken op hulp van buren, familie, vrienden, ... Maandag 16.3 slaan we aan het koken en we zullen met ons 5 de bedeling regelen over de 3 deelgemeentes. Het spreekt voor zich dat we bij het afleveren rekening houden met strenge voorzorgen betreffende hygiĆ«ne.Op deze manier moet de meest kwetsbare groep zich zo weinig mogelijk verplaatsen naar de winkel. Wij hopen op deze manier een steentje te kunnen bijdragen aan een solidair, warm en gezond Zoersel.
De spaghetti bolognaise zal boordevol verse groenten zitten. Deze wordt geleverd tegen kostprijs aan 2,5 euro per persoon. Indien mensen het echt financieel moeilijk hebben en dit kunnen staven willen we dit eventueel ook gratis aanbieden. De afdeling Vlaams Belang Zoersel draagt dan de kosten. We rekenen wel op het gezond verstand van de mensen om enkel maar bestellingen te doen vanuit de zorgbehoevende doelgroep. Zo kunnen we de aanlevering blijven garanderen voor diegene die het echt nodig hebben. Het is op geen enkel moment de bedoeling te concurreren met traiteurs, versgalerijen, ...
Alle info kan bekomen worden per email borisvanechelpoel@gmail.com of per telefoon: 0497911456.
Met vriendelijke groeten 

Boris Van Echelpoel

Bestuurslid Vlaams Belang Zoersel

Verantwoordelijke jongerenwerking Vlaams Belang Zoersel

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF