menu
Word Lid
Bestuur Vlaams Belang Zoersel breidt enorm uit!

Zoerselse afdeling van Vlaams Belang neemt een volgende belangrijke stap op de weg naar de verkiezingen van 2024. In één klap verdubbelde hun aantal bestuursleden en met 7 nieuwkomers onder de 30 jaar bewijst de partij dat ze populairder dan ooit is bij jongeren.

Tijdens de bestuursvergadering van 16 september 2022 werden maar liefst 13 nieuwe bestuursleden benoemd.

Filip Vorsselmans, ondervoorzitter van Vlaams Belang Zoersel:
“Met deze uitbreiding zetten we een belangrijke stap op het vlak van organisatie en communicatie. Onze ploeg enthousiastelingen wordt nu versterkt door leden die elk hun specifieke bijdrage kunnen leveren om ons gemeenschappelijk doel te bereiken: een grafisch vormgever, een aantal jongeren die graag de handen mee uit de mouwen steken, enkele mensen met heel veel lokale connecties, een paar kritische observatoren met een vlotte pen, …
Zo heeft elk van deze nieuwe bestuursleden zijn sterkte en toegevoegde waarde. Bovendien is elk van hen ambassadeur van zijn of haar straat, wijk en deelgemeente. Hoe meer oren en ogen we hebben op het lokale niveau, des te gerichter kunnen we ons verkiezingsprogramma opstellen.”

Vlaams Belang Zoersel maakte tijdens de voorbije zomervakantie veel tijd vrij om met elk van de nieuwe mensen gesprekken te voeren. De afdeling is er zich immers van bewust dat alle krachten gebundeld zullen moeten worden om aldus in 2024 een historische overwinning te behalen in Zoersel.

Wouter Bollansée, voorzitter van Vlaams Belang Zoersel: “Deze uitbreiding is een heel belangrijke stap om ons doel in 2024 te bereiken: het doorbreken van het cordon sanitaire. Dat is ook wat elk van onze bestuursleden bindt, namelijk de verontwaardiging over en de strijd die we voeren tegen dat zo onrechtvaardige en ondemocratische cordon.
Een paar jaren geleden begonnen we met enkelen aan de weg naar 2024. Sindsdien mochten we enkele stevige versterkingen verwelkomen. Nu was het tijd om de ploeg verder organisatorisch uit te breiden en op punt te stellen. Wees er maar zeker van dat dit niet het laatste feit zal zijn dat je van ons zal vernemen op dit vlak. We voelen meer en meer dat mensen mee met ons geschiedenis willen schrijven. Dat merken we o.a. aan het feit dat er zich mensen spontaan aanbieden om hun schouders mee onder ons project te zetten. In de dorpsstraat bestaat dat cordon al lang niet meer. Samen vol overtuiging naar 2024 en dit in het belang van de Zoerselaar!”

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF